Anneli & Fredrik

10 juni 2006

Allmän information

Till vigseln är alla barn välkomna men vi önskar fira kvällen i närvaro av våra vuxna vänner och släktingar. Därför ser vi helst att ni kan ordna med barnvakt till era telningar. Ammande barn är givetvis välkomna till både vigsel och fest.

Vänligen meddela oss om du har någon matrelaterad allergi.

De som ska utnyttja möjligheten till boende på Rockelstad (se nedan) kan med fördel "checka in" innan vigseln.

Toastmaster på vår dag är Olle Strandberg och han skulle uppskatta om alla tal anmäls till honom i god tid. Olle går att nå på tel 08-758 22 37, e-post: olle (snabel-a) strandberg.tf eller med kontaktformuläret här på sajten (under "Kontakt").

Olle har också lovat att ställa upp som "telegramadress" för de som vill skicka oss telegram. Dessa kan därför med fördel skickas till: Olle Strandberg, Åkerbyv. 124, 18737 TÄBY.

Klädsel: Kavaj

Aktivitet söndag

Vi ställer fram frukost ca kl. 9. Efter frukosten har vi presentöppning. Om vädret tillåter finns det kanoter och roddbåtar att låna. Vi fortsätter med brunch under förmiddagen för de som är kvar.

Boende

Möjlighet till boende på Rockelstad (medtag egna lakan) finnes för 400 kr/person, sättes in på konto 3201-2241514 (Nordea, 3201 är clearingnummer) med avsändare som meddelande och "Fredrik Henriksson" som mottagare. Vänligen meddela oss så att vi kan planera.

Vägbeskrivning

Från Stockholm till Rockelstad (ca 10 mil, tar ca 1 timma och 30 minuter) Åk E4 söderut mot (och förbi) Södertälje. Vid Järna (avfart 141), tag av på väg 57 mot Katrineholm. Kör väg 57 genom Mölnbo, förbi Gnesta (åk inte in i Gnesta). Åk förbi Björnlunda och Stjärnhov. När du kommer till Sparreholm, tag av vänster (i rondell vid bensinmack) in på väg 53 mot Nyköping. Åk ca 3 km på denna väg, tag sedan av till vänster vid skylt "Rockelstad". Efter ca 1 km är du framme.

Från Rockelstad till Helgesta Kyrka: Kör ut på väg 53 riktning Nyköping (vänster). Vid Johannisdal (efter ca 2 km), sväng höger upp på Helgestavägen. Efter knappt 6 km tag av vänster mot Helgesta kyrka.

Med tåg tar man sig med fördel till Flen, resan dit tar ungefär en timme. Vi räknar med att kunna ordna någon form av gemensam transport från Flen till Rockelstad (men då måste ni berätta för oss att ni vill ha skjuts).

English